Select Page

Jos haluat olla todella menestyvä ja ansaita rahaa valokuvausb bloggaamiseen, sinun on keskityttävä kapealle. Sinun on joko oltava intohimoinen tähän markkinarakoon tai sinulla on oltava riittävä kokemus tästä aiheesta. Sinun on myös tarkistettava, ovatko ihmiset kiinnostuneita aiheesta. Tarkista, että markkinarakosi ei ole liian kapea. Tässä tapauksessa sinulla ei ole suurempaa yleisöä seuraamalla blogiasi.

Oikean verkkotunnuksen löytäminen valokuvaussivustollesi

Tämä on tärkein askel valokuvausblogin aloittamisessa. Yritä käyttää mahdollisimman paljon aikaa ennen verkkotunnuksen päättämistä. Ensinnäkin verkkotunnuksen tulisi liittyä valokuvausblogin sisältöön. Yritä tehdä verkkotunnuksestasi mahdollisimman lyhyt ja tarttuva. Suosittelemme, että otat .com verkkotunnuksen, ellei blogisi ole aluekohtainen.

Toiseksi sinun on otettava huomioon verkkotunnuksen kustannukset. Älä huoli, me katamme sen täällä. Yleensä verkkotunnuksen hinta on noin 70 dollaria vuodessa. Tarjoan sinulle hyvin yksinkertaisen ratkaisun, jotta se olisi täysin ilmainen! !

Jos isännöit blogiasi BlueHostin kanssa, saat ilmaisen verkkotunnuksen.

Valitse verkkotunnuksesi täältä ilmaiseksi Määritä Hosting & Asenna WordPress valokuvausblogiisi Käy BlueHostissa. Tarkista yksityiskohtainen vaiheittainen opas WordPressin isännöintiin ja asentamiseen. Löydä oikea valokuvausteema Nyt voit siirtyä hauskanpitoon, kuten hyvän teeman löytämiseen (käytän MyThemeShop-teemoja). Sinun on ladattava teema ohjeiden mukaisesti. Kirjaudu juuri luomaasi WordPress-blogiin. Klikkaa Ulkonäkö – Teemat – Lataa, lataa zip-tiedosto. Nyt luot täysin toimivan valokuvausblogin.

Valokuvausblogin/verkkosivuston suunnitteleminen

Jos aloitat blogisi vähemmällä budjetilla, en neuvo sinua ajattelemaan paljon tai investoimaan aluksi. Jos kuitenkin haluat mukavan näköisen logon, vähän teeman mukauttamista, suosittelen menemään Fiverriin. Löydät paljon suunnittelijoita budjettisi mukaan, jotka tekevät työn. Tarkista vain haluamasi suunnittelijan arvostelut ja esimerkit.